MENU

Oplossing

Bouwprojecten beheer

Eén professionele software oplossing voor het beheren van bouwprojecten en het opmaken van een relationele planning. Volledig aanpasbaar naar jouw wensen!

Behoudt een duidelijk overzicht van alle bouwprojecten in jouw onderneming. Volg ze op doorheen de verschillende bouwfases, beheer contacten en bedrijven gelinkt aan het project en houd de financiële haalbaarheid in de gaten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een planning op te stellen voor de verschillende fases van je bouwprojecten. Leg relaties tussen deze fases, zodat verschillende projecten langs elkaar kunnen worden ingepland.

Deze klanten uit de sector gingen jou voor

Modules

Projecten

Beheer je bouwprojecten in een handig overzicht. Voeg algemene informatie toe over het project en bewaar een overzicht van de financiële haalbaarheid. Voeg relaties zoals aannemers, architecten en studiebureau’s toe, zodat je alle belanghebbenden met contactgegevens in je project kan terugvinden. Laat automatisch een planning genereren waarbij aanpassingen van start of einddatums van de bouwfases meteen in het projectenoverzicht worden aangepast.

Relaties

Planning

Specifieke functionaliteit nodig?

Maatwerk

Op zoek naar andere mogelijkheden die je niet terugvindt in standaard software omdat ze specifiek zijn aan jouw onderneming? Laat deze extra functionaliteiten door ons maken zodat jouw applicatie volledig is afgestemd op jouw onderneming.

Onze integraties

Van SAP, IBM, Microsoft Dynamics & Office, Odoo, Google tot Exact Online en nog veel meer: wij integreren jouw software vlekkeloos. Enkele voorbeelden vind je hier terug.

Ben je klaar om te groeien door innovatie & digitalisatie?

Tijdens een gratis online demo laten we je kennismaken met onze innovatieve aanpak en technologie. Of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.

Wij helpen bedrijven groeien door IT- en businessprocessen slim te digitaliseren.

CONTACT

info@aziri.eu
+32 11 46 00 44
Senator A. Jeurissenlaan 1554
bus 1 3520 Zonhoven, Belgium
BE 0711.989.896

OP DE HOOGTE BLIJVEN?