MENU

Oplossing

Financieringswijzer

Een publieke website die automatisch de juiste financieringsmix berekent op basis van een vragenlijst. In de backend van de applicatie kunnen volledig dynamisch alle vragen, antwoordmogelijkheden en financieringsopties worden geconfigureerd. Na de vragenlijst geeft de applicatie weer welke financieringsopties het meest geschikt zijn voor het bedrijf.

Deze klanten uit de sector gingen jou voor

Modules

Vragenlijst

Op basis van vragen bepaalt de applicatie als er bijkomstige vragen gesteld moeten worden en berekent de applicatie een score.

Contactformulier

Berekening

Backoffice

Specifieke functionaliteit nodig?

Maatwerk

Op zoek naar andere mogelijkheden die je niet terugvindt in standaard software omdat ze specifiek zijn aan jouw onderneming? Laat deze extra functionaliteiten door ons maken zodat jouw applicatie volledig is afgestemd op jouw onderneming.

Onze integraties

Van SAP, IBM, Microsoft Dynamics & Office, Odoo, Google tot Exact Online en nog veel meer: wij integreren jouw software vlekkeloos. Enkele voorbeelden vind je hier terug.

Ben je klaar om te groeien door innovatie & digitalisatie?

Tijdens een gratis online demo laten we je kennismaken met onze innovatieve aanpak en technologie. Of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.

Wij helpen bedrijven groeien door IT- en businessprocessen slim te digitaliseren.

CONTACT

info@aziri.eu
+32 11 46 00 44
Senator A. Jeurissenlaan 1554
bus 1 3520 Zonhoven, Belgium
BE 0711.989.896

OP DE HOOGTE BLIJVEN?