MENU

Oplossing

Routeplanner

Een professionele software oplossing om digitaal bestellingen van klanten bij te houden en de meest optimale bezorgroute te laten berekenen. Volledig aanpasbaar naar jouw wensen!

Onze routeplanner zorgt ervoor dat je pakketbezorgers automatisch de beste route kunnen volgen wanneer ze bestellingen bij klanten rondbrengen. Voeg je bestellingen toe of laat klanten rechtstreeks in een portaal bestellingen doorsturen. Verdeel het aantal bestellingen tussen één of meerdere bezorgers en laat voor elk van hen een optimale route berekenen. Bovendien kan je ook verschillende bezorgmiddelen toevoegen, zoals een wagen of bakfiets, en verdeel je aan de hand van de pakketgrootte of het gewicht de bestellingen tussen de beschikbare voertuigen.

Deze klanten uit de sector gingen jou voor

Modules

Bestellingen

Voeg de bestellingen van je klanten toe, specificeer om hoeveel colli’s of palletten het gaat, wijs ze toe aan een voertuig en duidt aan op welk adres ze worden geleverd. Geef mee of de klant de bestelling al heeft afgerekend zodat de chauffeur bij aflevering een melding krijgt dat de betaling nog open staat. Volg in een duidelijk overzicht de status van je bestellingen op.

Routeplanner

Klanten

Specifieke functionaliteit nodig?

Maatwerk

Op zoek naar andere mogelijkheden die je niet terugvindt in standaard software omdat ze specifiek zijn aan jouw onderneming? Laat deze extra functionaliteiten door ons maken zodat jouw applicatie volledig is afgestemd op jouw onderneming.

Onze integraties

Van SAP, IBM, Microsoft Dynamics & Office, Odoo, Google tot Exact Online en nog veel meer: wij integreren jouw software vlekkeloos. Enkele voorbeelden vind je hier terug.

Ben je klaar om te groeien door innovatie & digitalisatie?

Tijdens een gratis online demo laten we je kennismaken met onze innovatieve aanpak en technologie. Of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.

Wij helpen bedrijven groeien door IT- en businessprocessen slim te digitaliseren.

CONTACT

info@aziri.eu
+32 11 46 00 44
Senator A. Jeurissenlaan 1554
bus 1 3520 Zonhoven, Belgium
BE 0711.989.896

OP DE HOOGTE BLIJVEN?