MENU

Optimaliseer uw rittenregistratie, transportoverzicht en klantencontact.

Aziri klantenportaal voor de transportsector

Voor transportbedrijven zijn efficiëntie, reactiesnelheid en transparantie de sleutel van een goede klantenservice. Het Aziri klantenportaal is speciaal ontwikkeld voor de transportsector en biedt een naadloze oplossing voor transportbedrijven die hun goederentransport willen stroomlijnen met de noden van klanten.

Dankzij ons klantenportaal, speciaal ontwikkeld voor de uitdagingen binnen de stransportsector, worden rittenregistratie en -opvolging kinderspel: klanten vragen eenvoudig transporten aan, die direct in uw TMS verschijnen. Zo behoudt u altijd een helder transportoverzicht.

Deze klanten uit de sector gingen jou voor

Op maat gemaakte oplossingen voor elke transportbehoefte

Eigen klantomgeving

Aziris klantenportaal tilt uw klantenservice naar een hoger niveau. Uw klanten kunnen niet alleen hun transportaanvragen direct beheren, maar ook real-time updates ontvangen. Deze gepersonaliseerde omgeving versterkt uw merkidentiteit en verbetert de klanttevredenheid.

Transporten

Locaties

Specifieke functionaliteit nodig?

Innovatie en expertise van Aziri

Als toonaangevend softwareontwikkelaar, zijn we gedreven om uw transportbedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen. Onze software- en applicatieontwikkelaars werken nauw samen met u om oplossingen te creëren die uw specifieke uitdagingen aanpakken.

Maatwerksoftware voor de transportsector

Droomt u er als transportondernemer van uw eigen transportbedrijf naar een hoger niveau te tillen en uw klanten een nog betere service te geven? Het klantenportaal van Aziri integreert vlekkeloos met bestaande beheersystemen zoals SAP en Microsoft Dynamics. Wij bieden software op maat voor uiteenlopende behoeften binnen de transport- en bouwsector.

Onze integraties

Van SAP, IBM, Microsoft Dynamics & Office, Odoo, Google tot Exact Online en nog veel meer: wij integreren jouw software vlekkeloos. Enkele voorbeelden vind je hier terug.

Ben je klaar om te groeien door innovatie & digitalisatie?

Ontdek meer of vraag een gratis demo aan om te zien hoe Aziri's klantenportaal uw activiteiten in tanktransport of goederenvervoer kan transformeren. Aziri is uw partner voor innovatieve transportoplossingen!

Wij helpen bedrijven groeien door IT- en businessprocessen slim te digitaliseren.

CONTACT

info@aziri.eu
+32 11 46 00 44
Senator A. Jeurissenlaan 1554
bus 1 3520 Zonhoven, Belgium
BE 0711.989.896

OP DE HOOGTE BLIJVEN?