MENU

Oplossing

Werkbonnen applicatie

Eén professionele software oplossing voor digitale offertes, werkbonnen, klantenbeheer, planning en facturatie. Volledig aanpasbaar naar jouw wensen!

Verlies geen papieren werkbonnen meer uit het oog en vergeet geen facturen meer uit te sturen. Behoudt een digitaal overzicht van al je openstaande werkbonnen en plan ze in bij een beschikbare technieker. Daarnaast maak je eenvoudig offertes aan voor nieuwe contacten en stuur je tijdig facturen door wanneer de werkbon is afgemeld.   

Deze klanten uit de sector gingen jou voor

Modules

Dashboard

De Werkbonnen Applicatie opent in een dashboard dat in één oogopslag heel wat handige cijfers en gegevens toont. Je vind er onder andere het aantal openstaande werkbonnen, de omzet van de huidige maand en het huidige jaar, een voorspelling van de omzet voor de komende maanden, en nog veel meer.

Klanten

Offertes

Werkbonnen

Planning

Facturatie

Specifieke functionaliteit nodig?

Maatwerk

Op zoek naar andere mogelijkheden die je niet terugvindt in standaard software omdat ze specifiek zijn aan jouw onderneming? Laat deze extra functionaliteiten door ons maken zodat jouw applicatie volledig is afgestemd op jouw onderneming.

Onze integraties

Van SAP, IBM, Microsoft Dynamics & Office, Odoo, Google tot Exact Online en nog veel meer: wij integreren jouw software vlekkeloos. Enkele voorbeelden vind je hier terug.

Ben je klaar om te groeien door innovatie & digitalisatie?

Tijdens een gratis online demo laten we je kennismaken met onze innovatieve aanpak en technologie. Of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.

Wij helpen bedrijven groeien door IT- en businessprocessen slim te digitaliseren.

CONTACT

info@aziri.eu
+32 11 46 00 44
Senator A. Jeurissenlaan 1554
bus 1 3520 Zonhoven, Belgium
BE 0711.989.896

OP DE HOOGTE BLIJVEN?